Energie problemen

Wij lossen ze op!

Direct een energiecontract aanvragen zonder waarborgsom doet u hier.

Afsluiten is geen optie!

Een leven zonder energie is niet meer voor te stellen. Toch is het mogelijk dat dit u kan overkomen.

Bel direct 085-2011144

Vandaag nog een nieuw energiecontract zonder waarborgsom?

Snel Contact!

Wij nemen direct telefonisch contact met u op!

Direct aanvragen

Hoe nu verder?

Wanneer u het formulier op deze pagina invult dan nemen wij op werkdagen binnen 1 uur telefonisch contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

U ontvangt daarna direct een vrijblijvend voorstel in uw e-mailbox. Wanneer u dit voorstel accepteert dan wordt uw spoedaanmelding direct aangemeld bij de gekozen energieleverancier.

Indien noodzakelijk kunnen wij er voor zorgen dat u binnen 24 uur weer zichtbaar bent aangemeld bij uw netwerkbeheerder.

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 085-201 11 44. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur.

Energie-problemen.com

Wagonette 2a
3879 AC Zeewolde
085-201 11 44
 
spoed@energie-problemen.com
 KVK: 60159642

Veel gestelde vragen

Kunt u mij een garantie geven?

Nee, een 100% garantie kunnen wij u op voorhand niet geven. Maar omdat wij met veel maatschappijen samenwerken lukt het ons om 95% van de aanmeldingen binnen 24-uur bij een nieuwe leverancier onder te brengen.

Ik wordt vandaag afgesloten, kunt u wat voor mij betekenen?

Dit is wel lastig, maar we gaan het zeker voor u proberen. Het is wel zo eerlijk om u op voorhand te melden dat dit niet in alle gevallen lukt als het dermate kortdag is, maar we gaan ons best voor u doen!

Kunt u ook zorgen dat mijn oude contract weer wordt hersteld?

Nee, helaas is dat niet mogelijk. Dit heeft te maken met de interne richtlijnen van de meeste energiemaatschappijen. Een opgezegd contract kan niet worden hersteld. Vaak is het wel mogelijk om een nieuw contract af te sluiten, maar dan dient u wel eerst uw achterstand betaald te hebben. Wanneer dit voor u niet haalbaar is, dan helpen wij u aan een nieuwe leverancier. 

Vraagt u een waarborgsom?

Nee, wij hebben afspraken gemaakt met de aangesloten leveranciers over de waarborgsom. In sommige gevallen kan wel gevraagd worden om de eerste termijn vooruit te voldoen maar meer dan dit zult u bij ons niet tegenkomen.

Zijn er kosten aan verbonden?

Nee, voor een reguliere aanvraag brengen wij geen kosten in rekening. Voor en spoedaanvraag rekenen wij een eenmalig bedrag tussen de € 59,95 en € 79,95 aan administratiekosten. U ontvangt hier een iDeallink voor per e-mail nadat wij u telefonisch hebben gesproken.

Kunt u ook helpen bij afsluiting van stadsverwarming?

Helaas is het niet mogelijk om u te helpen wanneer men u wil afsluiten van stadsverwarming. Dit is het laatste stukje van de energiemarkt welke nog valt onder een lokaal monopoly. Vaak is er binnen uw regio slechts één vaste leverancier van stadsverwarming. Wel kunnen wij u helpen met het treffen van een passende betalingsregeling.